Cihazlar ve Aksesuarlar
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
couscous160 g
-
1 beef stock cube (for 0.5 l), (see tip)beef stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
water250 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 ¼ tsp
-
courgettes cut in pieces (3 cm)250 g
-
brown onions quartered100 g
-
beef mince broken in pieces250 g
-
ras el hanout (see tip)3 tsp
-
vegetable oil10 g
-
white wine vinegar plus extra to taste20 g
-
cucumber (isteğe bağlı) peeled into ribbons, for garnishing½
-
ground black pepper to taste
-
Greek yoghurt (isteğe bağlı)4 Tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1962.2 mg
Protein
16.8 g
Kalori
1757.3 kJ /
420 kcal
Yağ
23.4 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
6.3 g
Karbonhidrat
35.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
5 Ingredients
70 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 Std. 45 Min
Browned Pork Rice
1 Std.
Pasta alla Nerano
40 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Stracciatella Soup
30 Min
Chilli Con Carne
35 Min
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min
One-pot Moussaka
30 Min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min