Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes

Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes

4.4 59 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 portions

Malzemeler

  • couscous
    160 g
  • beef stock paste, homemade (see tip)
    1 heaped tsp
    1 beef stock cube (for 0.5 l), (see tip)
  • water
    250 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • fine sea salt plus extra to taste
    2 ¼ tsp
  • courgettes cut in pieces (3 cm)
    250 g
  • brown onions quartered
    100 g
  • beef mince broken in pieces
    250 g
  • ras el hanout (see tip)
    3 tsp
  • vegetable oil
    10 g
  • white wine vinegar plus extra to taste
    20 g
  • cucumber (isteğe bağlı) peeled into ribbons, for garnishing
    ½
  • ground black pepper to taste
  • Greek yoghurt (isteğe bağlı)
    4 Tbsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1962.2 mg
Protein 16.8 g
Kalori 1757.3 kJ / 420 kcal
Yağ 23.4 g
Lif 2.5 g
Doymuş Yağ 6.3 g
Karbonhidrat 35.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...