Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
TM6 TM5

Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes

4.8 (21 değerlendirme)

Malzemeler

  • 160 g couscous
  • 1 heaped tsp beef stock paste, homemade (see tip)
    veya 1 beef stock cube (for 0.5 l) (see tip)
  • 250 g water
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 2 ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 250 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
  • 100 g brown onions, quartered
  • 250 g beef mince, broken in pieces
  • 3 tsp ras el hanout (see tip)
  • 10 g vegetable oil
  • 20 g white wine vinegar, plus extra to taste
  • ½ cucumber, peeled into ribbons, for garnishing (isteğe bağlı)
  • ground black pepper, to taste
  • 4 Tbsp Greek yoghurt (isteğe bağlı)

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1757.3 kJ / 420 kcal
Protein
16.8 g
Karbonhidrat
35.1 g
Yağ
23.4 g
Doymuş Yağ
6.3 g
Lif
2.5 g
Sodyum
1962.2 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler