Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 160 g couscous
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade (see tip)
veya 1 beef stock cube (for 0.5 l) (see tip) - 250 g water
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 250 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 100 g brown onions, quartered
- 250 g beef mince, broken in pieces
- 3 tsp ras el hanout (see tip)
- 10 g vegetable oil
- 20 g white wine vinegar, plus extra to taste
- ½ cucumber, peeled into ribbons, for garnishing (isteğe bağlı)
- ground black pepper, to taste
- 4 Tbsp Greek yoghurt (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1757.3 kJ / 420 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 35.1 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 1962.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sumac-spiced Houmous
5min
Guinness® Bread
1 Std. 45 Min
Sous-vide Sausage Ragù
2 godz. 25 min
Chilli Con Carne
35min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Lemongrass Beef Salad
30min
Lamb Meatballs
45min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Roast Chicken with Vegetables
1 Std. 10 Min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1h 50min