Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 160 g couscous
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade (see tip)
veya 1 beef stock cube (for 0.5 l) (see tip) - 250 g water
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 250 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 100 g brown onions, quartered
- 250 g beef mince, broken in pieces
- 3 tsp ras el hanout (see tip)
- 10 g vegetable oil
- 20 g white wine vinegar, plus extra to taste
- ½ cucumber, peeled into ribbons, for garnishing (isteğe bağlı)
- ground black pepper, to taste
- 4 Tbsp Greek yoghurt (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1757.3 kJ / 420 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 35.1 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 1962.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Soba Noodle and Salmon Bowl (TM6)
30 min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min
Buddha Bowl with Chicken (TM5)
1h
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min