Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 550 g Rosenkohl, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Öl
- 1 ¼ TL Salz
- 2 Msp. Cayenne-Pfeffer
- 1 ½ TL Garam Masala
- 15 g Ahornsirup
- 200 g Magerquark
- 10 g Zitronensaft
- 15 g Tahin
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1409 kJ / 337 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 12.3 g
- Sodyum
- 1946 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orientalischer Blumenkohlsalat
1 godz.
Spargel-Korma
45 min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1 godz.
Kichererbsen-Salat
15 min
Kokossuppe mit Pak Choi
25 Min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1 godz. 10 min
Süßkartoffelsalat
1 godz. 50 min
Marinierte Blumenkohlspieße mit Kräuterdip
35min
Miso-Bowl
35min
Kartoffel-Quiche
3h
Gebratener Kichererbsensalat
45 min