Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 550 g Rosenkohl, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Öl
- 1 ¼ TL Salz
- 2 Msp. Cayenne-Pfeffer
- 1 ½ TL Garam Masala
- 15 g Ahornsirup
- 200 g Magerquark
- 10 g Zitronensaft
- 15 g Tahin
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1409 kJ / 337 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 12.3 g
- Sodyum
- 1946 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30 Min
Orientalischer Blumenkohlsalat
1hod.
Gedämpfter Pak Choi mit Knoblauch-Ingwer-Sauce und Basmati-Reis
40min
Kichererbsen-Salat
15 min
Couscous mit gebackenem Gemüse und Tahin-Dressing
1hod.
Blumenkohl-Korma
40min
Eier-Curry
45min
Red-Goddess-Salad mit Orangen-Joghurtdressing
30 Min
Miso-Bowl
35min
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1hod.
Spinatsalat mit Avocado und Ei
30 Min