Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
TM6 TM5

Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse

4.8 (106 değerlendirme)

Malzemeler

  • 30 g Mandeln
  • 200 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut
  • 1300 g Wasser
  • 2 TL Salz
  • 300 g Rote Bete, gegart
  • 50 g Olivenöl
  • 1 TL Dijon-Senf
  • 20 g Holunderblütensirup
    veya 20 g Honig, flüssig
  • 30 g Weißweinessig
  • 5 g Petersilie, abgezupft
  • ¾ TL Pfeffer
  • 100 g Ziegenfrischkäse (z. B. Picandou), zerzupft

Besin Değeri
şuna göre 1 Portion
Kalori
1414 kJ / 338 kcal
Protein
12 g
Karbonhidrat
21 g
Yağ
24 g
Doymuş Yağ
7 g
Lif
7 g
Sodyum
1366 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler