Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Mandeln
- 200 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut
- 1300 g Wasser
- 2 TL Salz
- 300 g Rote Bete, gegart
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Dijon-Senf
-
20
g Holunderblütensirup
veya 20 g Honig, flüssig - 30 g Weißweinessig
- 5 g Petersilie, abgezupft
- ¾ TL Pfeffer
- 100 g Ziegenfrischkäse (z. B. Picandou), zerzupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1414 kJ / 338 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 1366 mg
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Salat mit Granatapfelkernen
25 min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 min
Pulled-BBQ-Pilze mit Avocado-Dip
1 Std.
Wassermelonen-Salat mit Macadamiacrunch und Fetacreme
15 Min
Lauwarmer Antipasti-Salat
45 min
Erdbeer-Feta-Stullen
10 Min
Gegrillte Süßkartoffelscheiben mit Topping (vegan)
35 min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15 Min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 min
Wassermelonen-Spargel-Salat mit Feta
20min
Mediterraner Spargel mit Sellerie-Hummus und Oliven-Petersilien-Gremolata
1 Std. 15 Min
Bunte Gemüsepommes mit 2 Dips
40 min