Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 250 g Perlgraupen, mittel
- 90 g Öl
- 1 TL Salz
- 30 g Pinienkerne
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 50 g Oliven, grün, entsteint, abgetropft
- 30 g Kapern, abgetropft
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g rote Zwiebel, halbiert
- 1 geh. TL Senf, mittelscharf
- 15 g Balsamico, dunkel
- ½ TL Zucker
- ½ TL Kräuter der Provence, getrocknet
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Rucola, grob zerzupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1522 kJ / 364 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 9.5 g
- Sodyum
- 684 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebratener Kichererbsensalat
45min
Lauwarmer Linsensalat mit Johannisbeeren
1h
Orientalischer Blumenkohlsalat
1h
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern
45min
Graupensalat mit Feigen und Feta
45min
Bunter Graupensalat
40min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Mediterraner Sonnenweizensalat
45min
Lauwarmer Rotkohl-Quinoa-Salat
30min
Bärlauch-Bulgur-Salat mit Cherry-Tomaten und Feta
1h
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50min
Warmer Zucchini-Champignon-Salat mit Feta
40min