Grillbrote mit Porree-Zucchini-Creme und Aprikosen-Chutney (vegan)

Grillbrote mit Porree-Zucchini-Creme und Aprikosen-Chutney (vegan)

4.2 36 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 10 dk
6 Stück

Malzemeler

Grillbrote
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    15 g
  • Wasser
    170 g
  • frische Hefe
    10 g
  • Zucker
    ½ TL
  • Mehl
    300 g
  • Olivenöl
    15 g
  • Salz
    1 TL
  • Bockshornklee, gemahlen (isteğe bağlı)
    1 TL
  • Koriander, gemahlen
    1 TL
Aprikosen-Chutney
  • Knoblauchzehe
    1
  • Bird's Eye Chili, frisch
    1
  • Aprikosen, getrocknet, entsteint
    100 g
  • Weißweinessig
    150 g
  • Zucker
    90 g
  • Wasser
    90 g
Belag und Fertigstellung
  • Porree in Ringen
    120 g
  • Zucchini Stücken
    120 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Zwiebeln halbiert
    60 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Öl und etwas mehr zum Bestreichen
    25 g
  • Seidentofu
    120 g
  • vegane Schmand-Alternative (z. B. Creme Vega von Dr. Oetker®)
    150 g
  • Zitronenschale, gerieben
    ½ TL
  • Zitronensaft
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Worcester-Sauce
    1 EL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Cayenne-Pfeffer
    2 Prisen

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Stück

Sodyum 744 mg
Protein 10 g
Kalori 1843 kJ / 441 kcal
Yağ 13 g
Lif 4.6 g
Doymuş Yağ 5 g
Karbonhidrat 73 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...