Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
TM6 TM5

Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)

4.3 (10 değerlendirme)

Malzemeler

  • 250 g Weißkohl, Strunk entfernt, in Spalten
  • 150 g Möhren
  • 50 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
  • 10 g Koriander, abgezupft
  • 2 Knoblauchzehen
  • 175 g Mehl
  • 25 g Reismehl
  • 1 TL Salz
  • 1 TL Zucker
  • 1 TL Pfeffer
  • 175 g Wasser
  • 100 g Bohnensprossen, frisch
  • 200 g Öl zum Braten
  • 20 g Sriracha-Sauce
  • 80 g Ketchup

Besin Değeri
şuna göre 1 Portion
Kalori
1433 kJ / 343 kcal
Protein
4 g
Karbonhidrat
28 g
Yağ
26 g
Doymuş Yağ
4 g
Lif
3 g
Sodyum
469 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler