Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Roggenmehl Type 1150
- 100 g Weizenmehl Type 405 etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 ¼ TL Salz
- 20 g Wasser
- 20 g Olivenöl
- 250 g Fenchel, in dünnen Scheiben
- 30 g Walnusshälften
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 200 g Saure Sahne
- 100 g Sahne
- 3 Eier
- 2 Eigelb
- 200 g Ziegenfrischkäse
- ½ TL Pfeffer
- 300 g Rote Bete, in Scheiben (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1948 kJ / 466 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 18 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 568 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen
35 Min
Spinat-Waffel-Sandwiches
30 Min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1h
Ricotta-Tarte mit bunten Tomaten
2 godz.
Möhren-Quiches
1u. 10min
Süßkartoffel-Spargel-Pizza
1 godz. 30 min
Winterpilaw mit Steckrüben und Blumenkohl
1h
Süßkartoffel-Rhabarber-Curry
30 Min
Trauben-Käse-Quiche mit Walnüssen
45 min
Zucchini-Ricotta-Quiche mit Mandelblättchen
1 Std. 20 Min
Spinat-Walnuss-Risotto
35 Min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50 min.