Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée

Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée

4.3 12 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 portions

Malzemeler

  • onions cut in halves
    350 g
  • bacon cubes
    100 g
  • pork tenderloin
    500 - 600 g
  • salt
    2 tsp
  • ground pepper
    ¼ tsp
  • ground sweet paprika
    1 - 1 ½ tsp
  • lean bacon, smoked (60-80 g)
    6 - 8 slices
  • sauerkraut, preserved
    500 g
  • dried bay leaf (isteğe bağlı)
    1
  • juniper berries (isteğe bağlı)
    3
  • water
    500 g
  • potatoes cut in pieces (3 cm)
    750 g
  • frying oil
    3 tbsp
  • milk
    140 g
  • butter
    40 g
  • ground nutmeg
    2 - 3 pinches

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 47 g
Kalori 2467 kJ / 590 kcal
Yağ 25 g
Lif 6.4 g
Karbonhidrat 37 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...