Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rice
- 285 g basmati rice
- 765 g water
- 225 g coconut milk
- 225 g chicken stock
- 1 tsp turmeric, dried, ground
- 1 tsp salt, to taste
- 45 g butter, salted, in pieces
- 100 g almonds, flaked, toasted
- 60 g cranberries, dried
Sauce, Asparagus and Fillet
- 700 g tomatoes, ripe, quartered
- 10 basil leaves, fresh, large
- 2 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 15 g sugar
- 30 g extra virgin olive oil
- 100 g onions, quartered
- 1 beef tenderloin (approx. 850-1135 g)
- 2 tsp black pepper, freshly ground
- 115 g butter, salted, room temperature
- 255 g asparagus, trimmed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3962 kJ / 947 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 56 g
- Doymuş Yağ
- 27 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 1566 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Tuna Dip
10 Min
Portuguese green eggs
50min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 Min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1 Std. 35 Min
Tuna mousse
10 Min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Beef chili with lemon feta
45 Min
Salmon and coleslaw filling for sandwiches
15 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Sous-Vide Turkey Breast
3h