Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
TM6 TM5 TM31

Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables

4.4 (27 değerlendirme)

Malzemeler

Velouté, chicken and steamed vegetables

  • 80 - 100 g onions, cut in halves
  • 1 garlic clove (isteğe bağlı)
  • 20 g olive oil
  • 700 g mixed vegetables (e.g. courgettes, carrots, asparagus, peppers, broccoli), cut in slices (0.5 cm)
  • 600 g water
  • 2 ½ tsp salt
  • 400 g potatoes, cut in slices (0.5 cm)
  • 500 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
    veya 500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
  • 2 tbsp soy sauce
  • ½ tsp ground pepper
  • ½ tsp sweet paprika (isteğe bağlı)
  • 20 g butter (isteğe bağlı)
    veya 1 tbsp cream (isteğe bağlı)

Mustard sauce

  • 50 g cream cheese
    veya 50 g cream, min. 30% fat
  • 1 tbsp mustard
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 1 egg yolk (isteğe bağlı)

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1745 kJ / 417 kcal
Protein
37 g
Karbonhidrat
26 g
Yağ
16 g
Lif
6.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler