Risotto with Parmesan cheese
TM6 TM5 TM31

Risotto with Parmesan cheese

4.3 (40 değerlendirme)

Malzemeler

  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
  • 1 shallot (approx. 30 g)
  • 40 g butter
  • 10 g extra virgin olive oil
  • 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)
  • 60 g dry white wine
  • 820 g water
  • 1 stock cube (for 0.5 l), meat or vegetable
    veya 1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable
  • ½ - 1 tsp salt, to taste

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1812 kJ / 433 kcal
Protein
9 g
Karbonhidrat
63 g
Yağ
15 g
Lif
1.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler