![Risotto with Parmesan cheese Risotto with Parmesan cheese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E7E71A7E-12A2-4938-91B2-5CA30477DB17/Derivates/8b391d77-5cb4-47c6-86f6-0e39ee33855c.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 10 g extra virgin olive oil
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)
- 60 g dry white wine
- 820 g water
-
1
stock cube (for 0.5 l), meat or vegetable
veya 1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 1.8 g
Alternatif tarifler
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Basic bread dough
5 Min
Baguette
3h 45 min.
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1hod. 25min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15 min
Cheese Blintz Soufflé
1 Std. 10 Min
Beef Stroganoff
1h
Ratatouille
40 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30 min