Cihazlar ve Aksesuarlar
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
red cabbage thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder250 g
-
carrots peeled150 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
garlic cloves2
-
plain flour175 g
-
rice flour25 g
-
fine sea salt1 tsp
-
caster sugar (isteğe bağlı)1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
water175 g
-
fresh beansprouts100 g
-
oil for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)200 g
-
sweet chilli sauce20 g
-
tomato sauce (e.g. tomato ketchup)80 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
736.7 mg
Protein
7.6 g
Kalori
1467.1 kJ /
350.7 kcal
Yağ
13.4 g
Lif
5.1 g
Doymuş Yağ
1.9 g
Karbonhidrat
52.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Slicing and Grating (TM5)
44 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 dk
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1sa 25 dk
Pumpkin Chai Latte
Değerlendirme yok
Meatballs with tomato sauce
Değerlendirme yok
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Değerlendirme yok
Kimchi risotto
25 dk
Easy Broccoli Cheese Bites
55 dk
Whole Apple Jam
4sa
Vegetable-topped bread
40 dk
Spelt bread
1sa 45 dk
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 dk
Rye Flatbreads
2sa 10 dk