Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g red cabbage, thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder
- 150 g carrots, peeled
- 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
- 10 g fresh coriander leaves
- 2 garlic cloves
- 175 g plain flour
- 25 g rice flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp caster sugar (isteğe bağlı)
- 1 tsp ground black pepper
- 175 g water
- 100 g fresh beansprouts
- 200 g oil, for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)
- 20 g sweet chilli sauce
- 80 g tomato sauce (e.g. tomato ketchup)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1467.1 kJ / 350.7 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 52.5 g
- Yağ
- 13.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 736.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1 godz. 30 min
Coconut and Coriander Chutney
5min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1h
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 min
Cream cheese spread with radishes
5min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Salmon Soufflé
1h
Vegetarian Chilli
1h 5min
Breaded Cheese-Stuffed Jalapenos
30 min
Chinese Noodles with Vegetables
35 min
Curry ketchup
30 min