Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice

Değerlendirme yok
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 40 dk
4 portions

Malzemeler

  • white wine
    100 g
  • raw cashew nuts
    50 g
  • water plus extra for soaking
    1900 g
  • savoy cabbage
    1
  • fine sea salt
    3 tsp
  • fresh parsley cut in pieces
    5 sprigs
  • onion quartered
    50 g
  • panko breadcrumbs
    40 g
  • pork mince
    400 g
  • medium egg
    1
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • olive oil
    20 g
  • leeks cut in slices (1 cm)
    200 g
  • diced, cooked ham
    100 g
  • chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • whipping cream
    100 g
  • raisins (isteğe bağlı)
    30 g
  • ground nutmeg
    ½ tsp
  • basmati rice
    180 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 2390.8 mg
Protein 35.2 g
Kalori 3534.8 kJ / 844.8 kcal
Yağ 47 g
Lif 4.9 g
Doymuş Yağ 17.1 g
Karbonhidrat 66 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...