
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g carrots cut in pieces
- 250 g fennel bulbs cut in pieces
- 140 g onions quartered
- 20 g olive oil
- 20 g unsalted butter diced
- 250 g white long grain rice
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 sprig fresh thyme
- 1150 g water
-
1
fresh bay leaf
veya 1 dried bay leaf -
600
g meagre fillets skin on or skinless (see tip)
veya sea bass fillets skin on or skinless - 4 pinches salt
-
4
pinches ground mixed peppercorns
veya 4 pinches ground black pepper - 1 tsp lemon juice for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 513 kcal / 2145 kJ
- Protein
- 37 g
- Yağ
- 12 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Lif
- 5.3 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Sodyum
- 307 mg