Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g carrots, cut in pieces
- 250 g fennel bulbs, cut in pieces
- 140 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 250 g white long grain rice
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 sprig fresh thyme
- 1150 g water
-
1
fresh bay leaf
veya 1 dried bay leaf -
600
g meagre fillets, skin on or skinless (see tip)
veya sea bass fillets, skin on or skinless - 4 pinches salt
-
4
pinches ground mixed peppercorns
veya 4 pinches ground black pepper - 1 tsp lemon juice, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2145 kJ / 513 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 307 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pineapple and Rum Pancakes
40min
Pumpkin soup
35min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1 Std. 40 Min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM6)
1 Std. 30 Min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h
Bolognese Sauce
1h 15min
Versatile Chunky Soup
50 min
Porridge with fresh fruit
15min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 Std. 25 Min
Baby-friendly Thai Green Chicken Curry with Jasmine Rice
1 Std. 10 Min