Cihazlar ve Aksesuarlar
Beetroot Carpaccio
Hazırlık 15 dk
Toplam 20 dk
4 portions
Malzemeler
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
455.4 mg
Protein
15.8 g
Kalori
963.9 kJ /
230.4 kcal
Yağ
14.4 g
Lif
2.7 g
Doymuş Yağ
8.3 g
Karbonhidrat
10.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Savoury Apero Stars
40 dk
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 dk
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 dk
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1sa
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 dk
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 dk
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Değerlendirme yok
Guinness® Bread
1sa 45 dk
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1sa 20 dk
Sumac-spiced Houmous
5 dk