Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pizza Hamuru
- 5 yk zeytinyağı
- 220 g su, oda sıcaklığında
- 1 tk şeker
-
20
g taze maya, ufalanmış
veya 2 tk kuru maya (8 g) - 400 g ekmek unu
- 1 tk tuz
Üst Malzemesi ve Pişirme
- 100 g kabak, soyulmamış, uçları kesilmiş
- 120 g kırmızı soğan, dikey olarak yarıya bölünmüş (1 küçük soğan)
- 80 g kültür mantarı, bütün, sap kısmı çıkarılmış (5-6 mantar)
- 100 g sarı biber, boylamasına ikiye bölünmüş, çekirdekleri çıkarılmış
- 100 g kırmızı biber, boylamasına ikiye bölünmüş, çekirdekleri çıkarılmış
- zeytinyağı, yağlamak için
- 200 g konserve doğranmış domates
-
200
g mozzarella, rendelenmiş (blok mozzarella), taze mozzarella kullanmayın
veya 200 g kaşar peyniri, pizza için (bk. Öneriler) - 2 - 3 tutam tuz, damak tadına göre
- 2 - 3 tutam karabiber, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 3065.6 kJ / 732.7 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 85.9 g
- Yağ
- 31.5 g
- Doymuş Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 6.1 g
- Sodyum
- 1043.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Şerbetli Yoğurt Tatlısı
3h 15 min
Doğranmış karışık taze otlar
10 Min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45 min
İnce rendelenmiş lahana
15 Min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1h 10 min
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8h
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35 min
Ballı Gün Kurusu Hoşafı
5 Std. 40 Min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 min
Dana Etli Bolonez
45 min
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3 Std. 40 Min
Revani
12 godz. 40 min