Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Topping
- extra virgin olive oil, to grease
- 500 g potatoes, cut to fit through feeder tube
- 300 g carrots, peeled and trimmed
- 2 zucchini, trimmed
- 1 onion, cut into halves vertically
- 100 g Parmesan cheese, cut to fit through the feeder tube
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 50 g water
- 180 g pouring (whipping) cream
- fresh basil leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1055.5 kJ / 252.3 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 12.5 g
- Doymuş Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 441.5 mg
Alternatif tarifler
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 30min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1h 45min
Curried sausages
40min
Chinese-style chicken
25min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Festive camembert wreath
1h 50min