Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Topping
- extra virgin olive oil, to grease
- 500 g potatoes, cut to fit through feeder tube
- 300 g carrots, peeled and trimmed
- 2 zucchini, trimmed
- 1 onion, cut into halves vertically
- 100 g Parmesan cheese, cut to fit through the feeder tube
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 50 g water
- 180 g pouring (whipping) cream
- fresh basil leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1055.5 kJ / 252.3 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 12.5 g
- Doymuş Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 441.5 mg
Alternatif tarifler
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter TM6)
1 Std. 40 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min
Herb and garlic dip
5 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Shredded Lamb ragù
1h 25 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Chinese-style chicken
25 min