Cihazlar ve Aksesuarlar
Mushroom risotto
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
eschalot or brown onion30 g
-
cold butter40 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
risotto rice (e.g. Arborio)320 g
-
dry white wine60 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 - 2 tbsp
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
water720 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
457 mg
Protein
10.4 g
Kalori
2149.2 kJ /
511.7 kcal
Yağ
21.8 g
Lif
2.7 g
Doymuş Yağ
8.9 g
Karbonhidrat
63.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Versatile smooth soup
45 dk
Traditional minestrone
45 dk
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4sa
The best ricotta gnocchi
3sa 45 dk
Chicken, spinach and leek risotto
30 dk
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1sa 10 dk
Blended mixed vegetable soup
45 dk
Mushroom Risotto (TM6)
40 dk
No fail mash potato
20 dk
Brown rice
50 dk
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 dk
Fruity dream
10 dk