Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g beetroot, small, peeled (see Tip)
- 250 g zucchini, cut into pieces (5 cm long)
Dressing
- 70 g extra virgin olive oil
- 30 g white vinegar
- 15 g lemon juice
- ½ tsp Dijon mustard
- 10 g maple syrup
- ½ tsp dried basil
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 250 g burrata cheese
- fresh basil, leaves only, torn
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1650.4 kJ / 394.5 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Karbonhidrat
- 12.6 g
- Yağ
- 31.7 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 506.7 mg
Alternatif tarifler
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1sa
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Beetroot salad
10min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 dk
Placki (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 dk
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Biryani-style rice
1h 5 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 dk
Mushroom risotto (TM6)
30 dk
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min