Cihazlar ve Aksesuarlar
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
Hazırlık 15 dk
Toplam 20 dk
4 portions
Malzemeler
-
beetroot small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm long)250 g
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
burrata cheese250 g
-
fresh basil leaves only, torn
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
506.7 mg
Protein
15.9 g
Kalori
1650.4 kJ /
394.5 kcal
Yağ
31.7 g
Lif
2.8 g
Doymuş Yağ
11 g
Karbonhidrat
12.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Thai red chicken curry and rice
40 Min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 Min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 Min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 Min
Gwinganna biryani
25 Std. 20 Min
Thai red curry paste
10 Min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 Std. 40 Min
Risotto verde (TM7/TM6)
30 Min
Madras curry powder
15 Min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 Std. 5 Min
Rose Harissa
20 Min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.