Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g beetroot, small, peeled (see Tip)
- 250 g zucchini, cut into pieces (5 cm long)
Dressing
- 70 g extra virgin olive oil
- 30 g white vinegar
- 15 g lemon juice
- ½ tsp Dijon mustard
- 10 g maple syrup
- ½ tsp dried basil
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 250 g burrata cheese
- fresh basil, leaves only, torn
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1650.4 kJ / 394.5 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Karbonhidrat
- 12.6 g
- Yağ
- 31.7 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 506.7 mg
Alternatif tarifler
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 Std. 20 Min
Mocha eggnog easter bake
1h 30min
Salt cod gratin
50 min
Kvass fermented beetroot salad
168h 15min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1h 15 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min