Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g beetroot, small, peeled (see Tip)
- 250 g zucchini, cut into pieces (5 cm long)
Dressing
- 70 g extra virgin olive oil
- 30 g white vinegar
- 15 g lemon juice
- ½ tsp Dijon mustard
- 10 g maple syrup
- ½ tsp dried basil
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 250 g burrata cheese
- fresh basil, leaves only, torn
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1650.4 kJ / 394.5 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Karbonhidrat
- 12.6 g
- Yağ
- 31.7 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 506.7 mg
Alternatif tarifler
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15 min.
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1h
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, TM6)
6 Std. 10 Min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
CADA (Fresh muesli)
10min
Chinese-style chicken
25min