![Gwinganna mushroom pâté Gwinganna mushroom pâté](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/91c9d41e137ab021e16962872884dbc1/Derivates/17ca27ceac80439800722560331aaa035afe3951.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 - 250 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into halves
- 70 g sunflower seeds
- 15 g Dijon mustard
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 678.8 kJ / 162.2 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 6.4 g
- Yağ
- 14.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 75.6 mg
Alternatif tarifler
Plum paste
1 Std.
Beetroot salad
10min
Nut and seed butter
10min
One whole cauliflower
45min
Gwinganna polenta with vegetables
1 Std. 10 Min
Carrot top pesto
15 Min
Celery leaf gremolata
5 Min
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24 Std. 40 Min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25h 20min
Gwinganna nut and seed bread
3 godz. 25 min
CADA (Fresh muesli)
10min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h