Cihazlar ve Aksesuarlar
Gwinganna mushroom pâté
Hazırlık 5 dk
Toplam 20 dk
4 portions
Malzemeler
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 - 250 g
-
sunflower seeds70 g
-
Dijon mustard15 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
75.6 mg
Protein
5.2 g
Kalori
678.8 kJ /
162.2 kcal
Yağ
14.2 g
Lif
2 g
Doymuş Yağ
1.6 g
Karbonhidrat
6.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Plum and cherry paste
5sa 15 dk
Vegan gravy
40 dk
Beetroot ketchup
1sa 15 dk
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1sa 10 dk
Dukkah
10 dk
Tomato ketchup
1sa 25 dk
Vegan Coconut Yoghurt
12sa 15 dk
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8sa 15 dk
Kimchi
149sa
Za'atar seasoning
5 dk
Fermented beetroot and apple salsa
72sa
Brinjal (eggplant pickle)
1sa 30 dk