Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
TM6 TM5

Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)

(Değerlendirme yok)

Malzemeler

  • 300 g beetroot, small, peeled (see Tip)
  • 250 g zucchini, cut into pieces (5 cm long)

Dressing

  • 70 g extra virgin olive oil
  • 30 g white vinegar
  • 15 g lemon juice
  • ½ tsp Dijon mustard
  • 10 g maple syrup
  • ½ tsp dried basil
  • 1 - 2 pinches sea salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • 250 g burrata cheese
  • fresh basil, leaves only, torn

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1650.4 kJ / 394.5 kcal
Protein
15.9 g
Karbonhidrat
12.6 g
Yağ
31.7 g
Doymuş Yağ
11 g
Lif
2.8 g
Sodyum
506.7 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler