Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)

Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)

Değerlendirme yok
Hazırlık 15 dk
Toplam 20 dk
4 portions

Malzemeler

  • beetroot small, peeled (see Tip)
    300 g
  • zucchini cut into pieces (5 cm long)
    250 g
Dressing
  • extra virgin olive oil
    70 g
  • white vinegar
    30 g
  • lemon juice
    15 g
  • Dijon mustard
    ½ tsp
  • maple syrup
    10 g
  • dried basil
    ½ tsp
  • sea salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • burrata cheese
    250 g
  • fresh basil leaves only, torn

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 506.7 mg
Protein 15.9 g
Kalori 1650.4 kJ / 394.5 kcal
Yağ 31.7 g
Lif 2.8 g
Doymuş Yağ 11 g
Karbonhidrat 12.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...