Uyumlu sürümler
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g sweet potatoes, peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
- 500 g shallots, whole or halved vertically to fit in feeder
- 50 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 5 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)
Port Shallot Sauce
- 30 g olive oil
- 15 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp caster sugar
- 70 g ruby port
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya ½ heaped tsp beef stock paste, homemade - 200 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3833 kJ / 916 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 44 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 10.7 g
- Sodyum
- 1782 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Butter Board with Spinach Pesto
15 Min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1h 10min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 Min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1h 15min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM6)
45 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min