Uyumlu sürümler
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g sweet potatoes, peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
- 500 g shallots, whole or halved vertically to fit in feeder
- 50 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 5 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)
Port Shallot Sauce
- 30 g olive oil
- 15 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp caster sugar
- 70 g ruby port
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya ½ heaped tsp beef stock paste, homemade - 200 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3833 kJ / 916 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 44 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 10.7 g
- Sodyum
- 1782 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Chicken Mushroom Fajitas (TM6)
1h
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Değerlendirme yok
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1h 40min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 Std. 15 Min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1h 45min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 Std. 15 Min
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6h 10min