Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pork Wellington
- 1 pork tenderloin (approx. 500 g)
- 4 pinches ground black pepper
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 80 g onions, quartered
- 20 g unsalted butter, plus 1 Tbsp
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 20 g fresh parsley leaves
- 20 g water
- 320 g puff pastry (see tip)
- plain flour, for dusting
- 2 Tbsp breadcrumbs
-
12
slices prosciutto
veya streaky bacon, cured and smoked - 1 medium egg, beaten
Champagne Sauce
- 150 g whipping cream, cold
- 80 g onions, quartered
- 10 g unsalted butter, diced
-
150
g Champagne
veya white sparkling wine (e.g. Cava, Prosecco) - 150 g water
- 10 g cornflour
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
veya 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2848.9 kJ / 680.9 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Karbonhidrat
- 36.1 g
- Yağ
- 42.3 g
- Doymuş Yağ
- 16.9 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 1523 mg
Alternatif tarifler
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40 min
Stilton and Walnut Pâté
5min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1 Std. 15 Min
Christmas Quesadillas
55 min
Baked Rice with Grated Apples (TM6)
50 min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 Std. 45 Min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1 godz. 10 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Brioche Berry Pudding
1h