Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pork Wellington
- 1 pork tenderloin (approx. 500 g)
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 80 g onions, quartered
- 20 g unsalted butter, plus 1 Tbsp
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 20 g fresh parsley leaves
- 20 g water
- 320 g puff pastry (see tip)
- 2 Tbsp breadcrumbs
-
12
slices prosciutto
veya streaky bacon, cured and smoked - plain flour, for dusting
- 1 medium egg, beaten
Champagne Sauce
- 150 g whipping cream
- 80 g onions, quartered
- 10 g unsalted butter, diced
-
150
g Champagne
veya white sparkling wine - 150 g water
- 10 g cornflour
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
veya 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2848.9 kJ / 680.9 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Karbonhidrat
- 36.1 g
- Yağ
- 42.3 g
- Doymuş Yağ
- 16.9 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 1523 mg
Alternatif tarifler
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Salted Caramel Basque Cheesecake
13h 10 min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 Std. 45 Min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 Min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Shellfish Nage with Champagne
1 Std. 5 Min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1 Std. 40 Min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1 Std. 40 Min
Onion Pie
2 Std.
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55 Min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6h 20min