Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce

Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce

4.9 10 değerlendirme
Hazırlık 35 dk
Toplam 1sa 15 dk
6 portions

Malzemeler

Pork Wellington
  • pork tenderloin (approx. 500 g)
    1
  • fine sea salt
    1 ¼ tsp
  • ground black pepper
    4 pinches
  • onions quartered
    80 g
  • unsalted butter plus 1 Tbsp
    20 g
  • frozen green peas defrosted
    200 g
  • fresh parsley leaves
    20 g
  • water
    20 g
  • puff pastry (see tip)
    320 g
  • breadcrumbs
    2 Tbsp
  • prosciutto
    12 slices
    streaky bacon, cured and smoked
  • plain flour for dusting
  • medium egg beaten
    1
Champagne Sauce
  • whipping cream
    150 g
  • onions quartered
    80 g
  • unsalted butter diced
    10 g
  • Champagne
    150 g
    white sparkling wine
  • water
    150 g
  • cornflour
    10 g
  • chicken stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 chicken stock cube (for 0.5 l)

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 680.9 kcal / 2848.9 kJ
Protein 34.2 g
Yağ 42.3 g
Karbonhidrat 36.1 g
Lif 3.3 g
Doymuş Yağ 16.9 g
Sodyum 1523 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...