Uyumlu sürümler
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g sweet potatoes, peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
- 500 g shallots, whole or halved vertically to fit in feeder
- 50 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 5 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)
Port Shallot Sauce
- 30 g olive oil
- 15 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp caster sugar
- 70 g ruby port
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya ½ heaped tsp beef stock paste, homemade - 200 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3833 kJ / 916 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 44 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 10.7 g
- Sodyum
- 1782 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Quick Gyros with Tzatziki
15min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 godz. 40 min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40 Min
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2 godz. 40 min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1h 15min