Uyumlu sürümler
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g sweet potatoes, peeled or scrubbed, ends removed, trimmed to fit in feeder
- 500 g shallots, whole or halved vertically to fit in feeder
- 50 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 2 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 5 garlic cloves
- 40 g unsalted butter, diced
- 2 ½ Tbsp fresh thyme leaves
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp fresh rosemary leaves
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 pork tenderloins (approx. 350 g each)
Port Shallot Sauce
- 30 g olive oil
- 15 g unsalted butter, diced
- 1 Tbsp caster sugar
- 70 g ruby port
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya ½ heaped tsp beef stock paste, homemade - 200 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3833 kJ / 916 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 44 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 10.7 g
- Sodyum
- 1782 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Biscoff Cheesecake
6h 20min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Chilled Chocolate Orange Tart
6h 25min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1h 15min
Roasted Garlic Dip
1h 15min
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1h 10min
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1h 15min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 Min
Pasta alla Nerano
40 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM5)
1h