Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Choux Pastry
- 80 g unsalted butter, diced
- 150 g water
- 2 pinches fine sea salt
- 120 g plain flour
- 3 medium eggs
Filling
- 1000 g water
- 500 g chicken breasts, skinless, halved horizontally
- 75 g walnut halves
- 250 g mayonnaise
- 1 stalk celery (approx. 80 g), thinly sliced (5 mm)
- 200 g seedless red grapes, halved
- 2 Tbsp fresh tarragon leaves, finely chopped
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1059.8 kJ / 253.3 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 20.9 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 187.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8h 30min
Oven Baked Vegetable Crisps (TM5)
1hod. 45min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Frangipane Cake
1hod. 45min
Tiramisu
5h 20min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1hod.
Chocolates with White Chocolate Lemon Filling
2h 30 min
Sous-vide Steak
1h 30 min
Pesto Star Bread
2 godz. 50 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min