Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di gherigli di noci
- 1 pezzetto di scorza di limone, senza la parte bianca
- 50 g di Parmigiano Reggiano (stagionatura 24 mesi), a pezzi
- 150 g di lattuga romana lavata e asciugata, a listarelle
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1072.8 kJ / 256.5 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 1.9 g
- Yağ
- 24.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.1 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 324.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesto di carote e noci
10min
Pesto mandorle e basilico
10min
Pesto di melanzane
10min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35min
Pesto di scarola e pecorino
15 Min
Pesto di zucchine e basilico
20 Min
Spritz con bruschette al Gorgonzola e sedano
30min
Crackers al pistacchio
30min
Pasta al pesto di fagiolini
30min
Tris di salse per aperitivo
30min
Pasta con crema di peperoni e Feta
30min
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30min