Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di gherigli di noci
- 1 pezzetto di scorza di limone, senza la parte bianca
- 50 g di Parmigiano Reggiano (stagionatura 24 mesi), a pezzi
- 150 g di lattuga romana lavata e asciugata, a listarelle
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1072.8 kJ / 256.5 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 1.9 g
- Yağ
- 24.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.1 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 324.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Uova ripiene al caprino su crema di piselli e lattuga
1 Std.
Purè di patate e carote al rosmarino
45min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Pasta al pesto di fagiolini
30min
Linguine allo sgombro
30min
Pesto di zucchine e basilico
20min
Crackers al pistacchio
30min
Pesto di carote e noci
10min
Pesto mandorle e basilico
10min
Pesto di melanzane
10min
Pesto di scarola e pecorino
15min
Tris di salse per aperitivo
30min