Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di acqua
-
300
g di foglie di cavolo verza, a pezzi
veya 300 g di cime di rapa, a pezzi - ½ cucchiaino di sale
- 450 - 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 250 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati
- 8 spicchi di aglio
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1572 kJ / 376 kcal
- Protein
- 27.9 g
- Karbonhidrat
- 14.9 g
- Yağ
- 22.8 g
- Lif
- 7.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Seppie in zimino
40min
Baccalà alla livornese
35min
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6h
Baccalà alla ligure
1 Std.
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Baccalà al forno con broccoli
1 Std. 30 Min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Baccalà alla Veracruz
1 Std.
Baccalà alla veneziana con polenta
1 godz. 45 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min