Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di acqua
-
300
g di foglie di cavolo verza, a pezzi
veya 300 g di cime di rapa, a pezzi - ½ cucchiaino di sale
- 450 - 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 250 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati
- 8 spicchi di aglio
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1572 kJ / 376 kcal
- Protein
- 27.9 g
- Karbonhidrat
- 14.9 g
- Yağ
- 22.8 g
- Lif
- 7.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1 godz. 35 min
Baccalà alla livornese
35 Min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Seppie in zimino
40 min
Baccalà alla Veracruz
1j
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1j
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Stoccafisso con i porri
50 menit
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Baccalà alla ligure
1j