Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube
- 50 g fresh flat green beans, trimmed
- 50 g carrot, peeled
- 100 g chicken breast, cut in pieces
- 40 g vegetable oil, plus extra for frying
- 2 garlic cloves
- 50 g bean sprouts (taugeh)
- ½ tsp sugar
- ½ tsp salt
- 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
- ¼ tsp white pepper powder
- 14 spring roll rice paper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1637 kJ / 391 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 626 mg
Alternatif tarifler
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 min
Stir Fried French Beans
15min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
Değerlendirme yok
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51h 50min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25 godz. 10 min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Steamed Siew Mai
5h
Kacangma (Motherwort Chicken)
35min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min