Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 320 g di pasta
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di gherigli di noci + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2436.5 kJ / 582.3 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Karbonhidrat
- 66.7 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 7.8 g
- Sodyum
- 470.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto carciofi e speck
40min
Fusilli ai carciofi e piselli
30min
Pesto mandorle e basilico
10 min
Pesto di melanzane
10 min
Pasta integrale con crema di fave
40min
Pesto di zucchine e basilico
20 min
Plumcake fave e finocchietto selvatico
2h
Pasta radicchio e pancetta
30min
Penne risottate carciofi e zucca
40min
Pasta integrale menta e carciofi
40min
Pasta integrale con salmone e crema di asparagi
35 Min
Pasta integrale con pesto di cicoria e scaglie di pecorino
40min