Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 320 g di pasta
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di gherigli di noci + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2436.5 kJ / 582.3 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Karbonhidrat
- 66.7 g
- Yağ
- 27 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 7.8 g
- Sodyum
- 470.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30min
Paccheri zucca e provola
45 Min
Risotto carciofi e speck
40min
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2h
Risotto ai carciofi
30min
Pasta al pesto di fagiolini
30min
Linguine allo sgombro
30min
Pesto di zucchine e basilico
20 min
Spaghetti broccoli e noci
40min
Pesto di melanzane
10 min
Pesto di scarola e pecorino
15 min
Pasta integrale menta e carciofi
40min