Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 3 carciofi puliti, a fettine ed immersi in una ciotola con acqua e limone
- 400 di scarola pulita, a listarelle
- 400 di patate novelle, pelate e a cubetti (1x1 cm)
- 900 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 990.8 kJ / 236.8 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 7.4 g
- Sodyum
- 181.8 mg
Alternatif tarifler
Minestra di verze e patate
1sa
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45min
Zuppa frantoiana
45min
Stufato di lenticchie
1sa
Zuppetta di ceci
45min
Zuppa di patate e carciofi
1sa
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1sa
Carciofi gratinati alle erbe aromatiche
1sa
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
1h 10min
Minestrone leggero primaverile; frittata di spinaci e contorno asparagi selvatici
45min
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40 dk
Torta agli agrumi
45min