Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 3 carciofi puliti, a fettine ed immersi in una ciotola con acqua e limone
- 400 di scarola pulita, a listarelle
- 400 di patate novelle, pelate e a cubetti (1x1 cm)
- 900 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 990.8 kJ / 236.8 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 7.4 g
- Sodyum
- 181.8 mg
Alternatif tarifler
Zuppa di patate e carciofi
1h
Minestra di verze e patate
1h
Carciofi ripieni
50 min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 min
Risotto ai carciofi
30 min
Stufato di piselli e carciofi
45 min
Spezzatino aggrassato alla catanese a Cottura Lenta
4 Std. 40 Min
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
1 Std. 10 Min
Minestrone leggero primaverile; frittata di spinaci e contorno asparagi selvatici
45 min
Pancotto con cime di rape
40 min
Carciofi gratinati alle erbe aromatiche
1h
Spaghetti di zucchine con ragù
40 min