Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 280 g di pasta secca tipo penne (tempo di cottura 11-14 minuti)
- 300 g di cimette di cavolfiore
-
140
g di scamorza affumicata a pezzi
veya 140 g di Gruviera a pezzi - 40 g di burro + q.b.
- 40 g di farina tipo 00
- 500 g di latte
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 60 g di prosciutto cotto a cubetti (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2556 kJ / 611 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Parmigiana di cavolfiori
1h
Riso, verze e luganega
40min
Riso e verze
1 Std. 10 Min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1h
Lagane e ceci in purea
1h 20min
Pasta e patate con provola
1h
Pasta al forno vegetariana filante
1h
Gattò di patate
1h 30min
Tortiglioni pasticciati alle verdure
1h
Caserecce alla verza e pasta di salame
35min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40min