Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cottura vongole e calamari
- 500 g di acqua
- 1000 g di vongole veraci, pulite
- 500 g di calamari freschi, puliti
Terminare la preparazione
- 350 g di pasta secca tipo paccheri
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso secco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori ciliegino o pachino a metà
- 1 cucchiaino raso di zucchero a velo
- 5 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2445.8 kJ / 584.5 kcal
- Protein
- 32.1 g
- Karbonhidrat
- 73.5 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 727.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1 Std.
Paella veloce
40min
Risotto ai frutti di mare
45min
Insalata di polpo e patate
2h
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Pici all'etrusca
1h 45min
Linguine allo sgombro
30min
Sautè di cozze e vongole
40min
Pasta risottata alle vongole
1 Std.
Linguine allo scoglio
40min
Spaghetti alle vongole
4h 40 min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1 Std. 30 Min