Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesto di nocciole e basilico
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 15 g di nocciole sgusciate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ¼ di spicchio di aglio
- 20 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Terminare la prearazione
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 80 - 100 g di pasta corta, tipo fusilli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3046 kJ / 728 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Karbonhidrat
- 59.3 g
- Yağ
- 46.5 g
- Doymuş Yağ
- 18.2 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40 min
Spaghetti pomodoro e speck
35 min
Penne tonno, pinoli e limone
30 min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 min
Spaghetti risottati aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato
40 min
Pasta al pomodoro
55 min
Pasta al pesto (6 porzioni)
25 min
Spaghetti al pomodoro
30 min
Pasta tonno e olive
35 min
Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle
30 min
Tortellini ai funghi e frutta secca
30 min