Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ginger sugar syrup
- 200 g water
- 100 g white sugar
- 100 g palm sugar
- 50 g fresh ginger, cut into slices
- 4 pandan leaves (optional)
Douhua
- 200 g dried soybeans
- 2250 g water, plus extra to soak and cook
- ½ tsp Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)
- 1 tbsp cornflour
- 1 tbsp water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 762 kJ / 182.1 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 39.6 g
- Yağ
- 1.7 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 24.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Mock Fin Soup
35 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35 min
Douhua (soybean curd)
10h 25 min
Pineapple tarts
1h 30min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1h 20 min
Japanese Cheese Tarts
1j 55 menit
Homemade Pandan Kaya
55min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Cantonese Steamed Fish
40min