Cihazlar ve Aksesuarlar
Kam Heong Chicken
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 portions
Malzemeler
-
chicken cut into 4 cm pieces500 g
-
light soy sauce2 tsp
-
oyster sauce2 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
cooking oil plus extra 1 tbsp50 g
-
shallots100 g
-
garlic cloves3
-
dried shrimp soaked to soften10 g
-
curry leaves10 g
-
fresh lemongrass white part only1
-
bird's eye chilli (chilli padi)5
-
curry powder1 ½ tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
dark soy sauce½ tsp
-
sugar2 tsp
-
water60 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
629.6 mg
Protein
28 g
Kalori
2060.6 kJ /
492.5 kcal
Yağ
35.9 g
Lif
3.7 g
Doymuş Yağ
7.8 g
Karbonhidrat
17.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Our Kitchens are a Window to the World
40 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 dk
Sambal Tumis
1sa 10 dk
Nasi Goreng Kampung
40 dk
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 dk
Hainanese Chicken Rice
4sa 5 dk
Singapore Chilli Crab
50 dk
Ayam Masak Kicap
40 dk
Nasi Lemak Basmati
30 dk
Mee Goreng Mamak
20 dk
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1sa 10 dk
Curry Mee
30 dk
Ayam Paprik
30 dk