![Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6) Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6a77524ef1ea12d47ae36c130a64ba5e/Derivates/c8e17dd3d36c8c8889108b421c6910ca21df5456.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- 200 g doongara rice, brown rinsed and drained (see Tips)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)
- 2 garlic cloves, cut into thin slices
- 4 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp mirin
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice
- 300 g Chinese broccoli, stems and leaves separated and coarsely chopped
- 100 g snow peas
- 1 tsp sesame oil
- 2 spring onions/green onions, thinly sliced, to garnish
- 1 long red chilli, deseeded and thinly sliced, to garnish
- 1 lime, cut into cheeks, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1947.5 kJ / 465 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Karbonhidrat
- 41.5 g
- Yağ
- 18.5 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 84 mg
Alternatif tarifler
Agedashi tofu
30min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Chilli crunch (TM6)
30min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34sa 20 dk
Rum and raisin ice cream
24 godz. 10 min
Steamed Egg Cups
20 dk
Boulangère potatoes
1h 40min