Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)

Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)

4.6 7 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 35 dk
4 portions

Malzemeler

  • water
    1000 g
  • Vegetable stock paste salt-free (see Tips)
    2 tsp
  • doongara rice brown rinsed and drained (see Tips)
    200 g
  • fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)
    4
  • garlic cloves cut into thin slices
    2
  • rice wine vinegar
    4 tsp
  • mirin
    2 tsp
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice
    30 g
  • Chinese broccoli stems and leaves separated and coarsely chopped
    300 g
  • snow peas
    100 g
  • sesame oil
    1 tsp
  • spring onions/green onions thinly sliced, to garnish
    2
  • long red chilli deseeded and thinly sliced, to garnish
    1
  • lime cut into cheeks, to serve
    1

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 465 kcal / 1947.5 kJ
Protein 31.3 g
Yağ 18.5 g
Karbonhidrat 41.5 g
Lif 6.5 g
Doymuş Yağ 5.3 g
Sodyum 84 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...