Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g dried shiitake mushrooms, sliced
- hot water, to cover
- 100 g beef, partially frozen, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, peeled
- 2 spring onions/green onions, cut into thirds (green parts finely sliced and reserved)
- 10 g Chinese cooking wine
- 20 g soy sauce
- ½ tsp ground white pepper
- 10 g sesame oil
- 20 g vegetable oil, plus an extra 4 tablespoons for frying
- 300 g water
- ½ tsp Chicken stock paste
- 20 g cornflour
- 5 g dark soy sauce
- 5 g caster sugar
- 20 g oyster sauce
- extra virgin olive oil, to grease
- 260 g Japanese egg tofu, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)
- 2 eggs, beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1455.4 kJ / 347.9 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Karbonhidrat
- 10.1 g
- Yağ
- 27.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 557.5 mg
Alternatif tarifler
Green Papaya Fish Soup
2h 15 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Black sticky rice pudding
9 Std. 40 Min
Lemonade
5 Min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
All-in-one chicken congee
35min
Cantonese Steamed Fish
40 Min