Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g dried shiitake mushrooms, sliced
- hot water, to cover
- 100 g beef, partially frozen, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, peeled
- 2 spring onions/green onions, cut into thirds (green parts finely sliced and reserved)
- 10 g Chinese cooking wine
- 20 g soy sauce
- ½ tsp ground white pepper
- 10 g sesame oil
- 20 g vegetable oil, plus an extra 4 tablespoons for frying
- 300 g water
- ½ tsp Chicken stock paste
- 20 g cornflour
- 5 g dark soy sauce
- 5 g caster sugar
- 20 g oyster sauce
- extra virgin olive oil, to grease
- 260 g Japanese egg tofu, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)
- 2 eggs, beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1455.4 kJ / 347.9 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Karbonhidrat
- 10.1 g
- Yağ
- 27.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 557.5 mg
Alternatif tarifler
Paal Appam
9h 30 min
One Pot Chicken Rice
50min
Beef Rendang
1h 35min
Douhua (savoury bean curd)
10 godz. 25 min
Black rice pudding
25h 5min
Kimchi stew
30min
Potato Peratal
40min
Cantonese Steamed Fish
40min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Chicken Congee
1h 30min
All-in-one chicken congee
35min