Ricotta dumplings with napoli sauce

Ricotta dumplings with napoli sauce

4.4 75 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
4 portions

Malzemeler

Ricotta cheese
  • full cream milk
    1500 g
  • white vinegar
    40 g
Dumplings
  • bread stale or frozen, cut into pieces
    100 g
  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • lemon zest only, no white pith
    ½
  • fresh basil leaves only
    2 sprigs
  • fresh oregano leaves only
    2 sprigs
  • sea salt
    1 tsp
  • olive oil for greasing
Napoli sauce
  • brown onion cut into halves
    1
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    30 g
  • canned diced tomatoes
    400 g
  • tomato passata
    300 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • water
    100 g
  • ground black pepper
    1 pinch
  • Parmesan cheese grated to serve
  • fresh basil leaves only, for garnishing

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 576 kcal / 2419 kJ
Protein 28 g
Yağ 29.6 g
Karbonhidrat 49 g
Lif 4.5 g
Doymuş Yağ 14.3 g
Sodyum 1904.7 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...