![Ricotta dumplings with napoli sauce Ricotta dumplings with napoli sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F9239E05-72B3-4EA2-BA6A-6EF07CB7BF96/Derivates/4603088D-F0C1-446D-81E2-50E8045B7905.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta cheese
- 1500 g full cream milk
- 40 g white vinegar
Dumplings
- 100 g bread, stale or frozen, cut into pieces
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 1 tsp sea salt
- olive oil, for greasing
Napoli sauce
- 1 brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 400 g canned diced tomatoes
- 300 g tomato passata
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 1 pinch ground black pepper
- Parmesan cheese, grated to serve
- fresh basil, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2419 kJ / 576 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 29.6 g
- Doymuş Yağ
- 14.3 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 1904.7 mg
Alternatif tarifler
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Mushroom risotto
30min
Basil pesto
10 Min
Minestrone
40min
Fresh pasta dough
1hod.
Ricotta gnocchi
2 Std.
Pasta alla puttanesca
35 min
Risotto verde
45 Min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35 min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1 godz. 20 min
Gnocchi
1 Std. 40 Min
Tomato pasta sauce
40min