
Cihazlar ve Aksesuarlar
Ricotta dumplings with napoli sauce
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
4 portions
Malzemeler
Ricotta cheese
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar40 g
Dumplings
-
bread stale or frozen, cut into pieces100 g
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)100 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
sea salt1 tsp
-
olive oil for greasing
Napoli sauce
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato passata300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water100 g
-
ground black pepper1 pinch
-
Parmesan cheese grated to serve
-
fresh basil leaves only, for garnishing
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
576 kcal /
2419 kJ
Protein
28 g
Yağ
29.6 g
Karbonhidrat
49 g
Lif
4.5 g
Doymuş Yağ
14.3 g
Sodyum
1904.7 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Everyday cooking for Thermomix families
114 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda