Cihazlar ve Aksesuarlar
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
Hazırlık 10 dk
Toplam 24sa 40 dk
30 pieces
Malzemeler
-
pork meat, sinew free cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)500 g
-
caster sugar120 g
-
honey40 g
-
Sichuan pepper to taste (see Tips)15 - 20 g
-
paprika½ tsp
-
Shaoxing wine40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
oil to grease
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Sodyum
70 mg
Protein
3.1 g
Kalori
285.4 kJ /
68.2 kcal
Yağ
3.6 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
1.3 g
Karbonhidrat
5.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Değerlendirme yok
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10 dk
Indonesian white spice paste
35 dk
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 dk
Lotus Leaf Glutinous Rice
1sa 35 dk
Green Chillies With Pork Belly
25 dk
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2sa 10 dk
Salted Chicken
5sa 10 dk
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
Singapore Laksa
55 dk
Pan-fried pork buns
2sa
Chai Buey
1sa 45 dk