Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g pork meat, sinew free, cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)
- 120 g caster sugar
- 40 g honey
- 15 - 20 g Sichuan pepper, to taste (see Tips)
- ½ tsp paprika
- 40 g Shaoxing wine
- 50 g light soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- oil, to grease
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 285.4 kJ / 68.2 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 3.6 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 70 mg
Alternatif tarifler
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Long Bean Rice
1h 10min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1h 15min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Douhua (soybean curd)
10 Std. 25 Min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Oil-free honey chicken wings
50min
Japanese ramen noodles
1 godz.
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min