Cihazlar ve Aksesuarlar
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
Hazırlık 10 dk
Toplam 24sa 40 dk
30 pieces
Malzemeler
-
pork meat, sinew free cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)500 g
-
caster sugar120 g
-
honey40 g
-
Sichuan pepper to taste (see Tips)15 - 20 g
-
paprika½ tsp
-
Shaoxing wine40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
oil to grease
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Sodyum
70 mg
Protein
3.1 g
Kalori
285.4 kJ /
68.2 kcal
Yağ
3.6 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
1.3 g
Karbonhidrat
5.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Değerlendirme yok
Vegan Oyster Mushroom Soup
Değerlendirme yok
Spicy tuna dip
5 dk
Taiwanese Traditional Meat Floss
1sa 40 dk
Sweet and sour pork ribs
40 dk
Taiwanese traditional Pork floss
1sa 40 dk
Hakka Yam Abacus
20 dk
Braised pork belly
55 dk
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3sa 40 dk
Sweet and sour pork ribs
40 dk
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1sa 20 dk