Asian Essentials

13 Tarif

From wonton wrappers to sweet jams and rice sides, these staple dishes are a basic and essential part of home-cooked meals across Asia.

Wonton wrappers

Wonton wrappers

Değerlendirme yok

55 dk

Teochew rice porridge with sweet potato

Teochew rice porridge with sweet potato

Değerlendirme yok

30 dk

Mantou buns

Mantou buns

Değerlendirme yok

1sa 30 dk

Dou sha (red bean paste)

Dou sha (red bean paste)

Değerlendirme yok

49sa 10 dk

Nasi impit (compressed rice cakes)

Nasi impit (compressed rice cakes)

Değerlendirme yok

6sa 40 dk

Kaya (coconut jam)

Kaya (coconut jam)

Değerlendirme yok

1sa 10 dk

Nasi lemak (coconut rice)

Nasi lemak (coconut rice)

Değerlendirme yok

20 dk

Soy milk

Soy milk

Değerlendirme yok

24sa 30 dk

Serunding udang kering (dried shrimp floss)

Serunding udang kering (dried shrimp floss)

Değerlendirme yok

1sa 10 dk

Inti kelapa (sweet coconut filling)

Inti kelapa (sweet coconut filling)

Değerlendirme yok

15 dk

Douhua (soybean curd)

Douhua (soybean curd)

Değerlendirme yok

10sa 25 dk

Soy milk and Mantou buns

Soy milk and Mantou buns

Değerlendirme yok

6sa

Mala bakkwa (Chinese pork jerky)

Mala bakkwa (Chinese pork jerky)

Değerlendirme yok

24sa 40 dk