Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- olive oil, for greasing
- 200 g baker's flour
- 1 tsp dried instant yeast
- 120 g milk
Taro filling
- 600 g water
- 300 g taro, peeled, and cut into pieces (2 cm - see Tip)
- 100 - 120 g sugar, to taste
- 30 g unsalted butter
- 20 g milk
Taro bread
- 30 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 70 g baker's flour
- 30 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
- 2 tsp milk
- 20 g caster sugar
- ½ tsp salt
- 15 g flaked almonds, for sprinkling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1208 kJ / 287 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 43.7 g
- Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Dou sha (red bean paste)
49h 10 min
Fresh Prawn Paste
1h 20 min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2h
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Char siu bao pork buns
6h 35min