Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- olive oil, for greasing
- 200 g baker's flour
- 1 tsp dried instant yeast
- 120 g milk
Taro filling
- 600 g water
- 300 g taro, peeled, and cut into pieces (2 cm - see Tip)
- 100 - 120 g sugar, to taste
- 30 g unsalted butter
- 20 g milk
Taro bread
- 30 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 70 g baker's flour
- 30 g plain flour, plus extra for dusting
- 2 eggs
- 2 tsp milk
- 20 g caster sugar
- ½ tsp salt
- 15 g flaked almonds, for sprinkling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1208 kJ / 287 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 43.7 g
- Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Egg Tarts
50 min
Pineapple buns
9 Std. 50 Min
Banh bao (steamed pork buns)
2 Std. 45 Min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Pineapple tarts
1 Std. 30 Min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3 Std.
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min