
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
2
oz golden flaxseeds
veya 2 oz chia seeds - warm water to cover, to soak
- 4 oz blanched almonds sliced
Green Goddess Dressing
- 2 oz extra virgin olive oil
- 8 oz water
- 1 tsp ascorbic acid (vitamin C in powder form) (see Tip)
- 6 sprigs fresh mint leaves only
- 15 sprigs fresh cilantro leaves only
- 8 sprigs parsley leaves only
-
8
leaves lacinato kale
veya 8 leaves Tuscan kale - 1 ripe avocado halved, peeled, pitted
- 1 green apple quartered, cored, skin on
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
Kale Quinoa Salad
- 32 oz water plus extra to fill to 1 liter mark
- 3 oz quinoa
-
4
oz kabocha squash cubed (½ in.)
veya 4 oz butternut squash cubed (½ in.) - 8 oz fresh green beans bias cut in pieces (2 in.)
- 3 large eggs cold
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 8 oz Brussels sprouts leaves only, removed from core
-
16
leaves lacinato kale center rib removed, sliced into strips (2 in.), (see Tip)
veya 16 leaves Tuscan kale center rib removed, sliced into strips (2 in.), (see Tip) - ½ oz lemon juice
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 4 oz pomegranate arils/seeds
- 8 oz red grapes seedless, halved
- 3 oz feta cheese
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 513 kcal / 2146 kJ
- Protein
- 16 g
- Yağ
- 37 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Lif
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Sodyum
- 900 mg