
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Macadamia Ricotta
- 9 oz raw macadamia nuts (see Tip)
- water to soak
- 1 lemon
- 3 oz ice cubes
- 2 tbsp nutritional yeast
- 1 tsp salt (see Tip) (isteğe bağlı)
- ½ oz extra virgin olive oil
Pistachio Pesto
- 1 lemon
- 1 tsp salt
- 6 oz pistachio nuts, unsalted shelled
- 3 ½ oz fresh basil leaves only
- 2 oz fresh spinach leaves
- 8 oz extra virgin olive oil
Sun-Dried Tomato Pesto
-
7
oz sun-dried tomatoes
veya 7 oz sun-dried tomatoes, in oil drained - 7 oz Roma tomatoes halved
- ½ oz fresh basil leaves only
- 1 shallot halved
- 5 oz red bell pepper cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- ½ oz lemon juice
- 1 oz agave
- 1 tsp salt
Herb Oil
- 1 oz fresh parsley, leaves only
- ½ oz fresh basil leaves only
- ½ oz fresh spinach leaves
- 8 oz extra virgin olive oil
Assembly
- 8 oz zucchini (approx. 6 in. long)
- salt to season
- ground black pepper to season
- 3 heirloom tomatoes (medium-sized)
- fresh basil e.g. petite Italian basil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1395.6 kcal / 5839 kJ
- Protein
- 19 g
- Yağ
- 133.2 g
- Karbonhidrat
- 46.8 g
- Lif
- 14.9 g
- Doymuş Yağ
- 20.4 g
- Sodyum
- 1271.9 mg