![Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A91664FA-71F7-45DE-B749-4210BB7215D9/Derivates/A97A66AB-593D-4F1A-9CB0-A5360D87B00D.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta
- 1500 g full cream milk
- 40 g white vinegar
- 1 lemon, zest only, no white pith, grated
Shortcrust pastry
- 200 g plain flour
- 100 g butter, cut into pieces and chilled
- ¼ tsp sea salt
- 50 - 60 g chilled water
Filling
- 20 g butter, plus extra for greasing
- 200 g fennel, trimmed, core removed and cut into quarters, reserve fronds for garnishing
- 1 tbsp raw sugar
- 30 g apple cider vinegar
- 30 g fresh silverbeet, leaves only, stalks removed, leaves thinly sliced
- 12 pitted green olives, cut into slices (optional)
- 2 eggs
- 30 g full cream milk
- 30 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
Parmesan crisps
- 1 tsp fennel seeds
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1843.8 kJ / 439 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Karbonhidrat
- 33.5 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 487.3 mg
Alternatif tarifler
Asparagus risotto
40 Min
Mushroom risotto
30 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35 min
Baba ghanoush
1 Std.
Saffron arancini
25 godz. 25 min
Spinach and feta galette
1klst 50 min
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15 min
Risotto verde
45min