Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ricotta
- 1500 g full cream milk
- 40 g white vinegar
- 1 lemon, zest only, no white pith, grated
Shortcrust pastry
- 200 g plain flour
- 100 g butter, cut into pieces and chilled
- ¼ tsp sea salt
- 50 - 60 g chilled water
Filling
- 20 g butter, plus extra for greasing
- 200 g fennel, trimmed, core removed and cut into quarters, reserve fronds for garnishing
- 1 tbsp raw sugar
- 30 g apple cider vinegar
- 30 g fresh silverbeet, leaves only, stalks removed, leaves thinly sliced
- 12 pitted green olives, cut into slices (optional)
- 2 eggs
- 30 g full cream milk
- 30 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
Parmesan crisps
- 1 tsp fennel seeds
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1843.8 kJ / 439 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Karbonhidrat
- 33.5 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 487.3 mg
Alternatif tarifler
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Vegetarian quiche
1 Std. 55 Min
Spicy cauliflower soup
20min
Tuscan bean soup
30 min
Mushroom risotto
30 min
Basil pesto
10min
Roasted carrot dip
1 godz.
Buckwheat mushroom tartlets
1h 45min
Almond thins
25min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min