Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1750 g water
-
600
g pointed cabbage, cut in strips
veya savoy cabbage, cut in strips - 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 150 g tinned chopped tomatoes
- 30 g olive oil
- 100 g smoked bacon, diced
- 150 g white wine
- 1 dried bay leaf
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
veya 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 dried red chilli
- 100 g pork belly, boneless, skinless, sliced
- 250 g pork spare ribs
-
1
farinheira sausage
veya 1 smoked pork sausage - ½ chorizo, sliced (approx. 100 g)
- 200 - 250 g black pudding (whole)
- 1000 g tinned butter beans, rinsed, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3904 kJ / 934 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 70 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Sautéed Pork with Cider
55min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Beef Stew with Mashed Potatoes
1 godz. 30 min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1u.
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Creamed Cod
45min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min