![Root Vegetable Röstis (TM5) Root Vegetable Röstis (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9a0cc58bb476b1bd99eca3823d990b90/Derivates/96acbf3ac9f0755cfb7efcea9f703c6dce0d69c0.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Röstis
- olive oil, for greasing
- 130 g beetroot, peeled, halved if necessary to fit in feeder
- 130 g parsnips, peeled
- 130 g sweet potato, peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- 2 garlic cloves
- 2 medium eggs
- 70 g plain flour
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
Crème Fraîche Topping
- 5 g fresh dill, cut in pieces
- 5 g fresh parsley leaves
- 200 g crème fraîche
- 1 lemon, finely grated zest only
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1156 kJ / 276 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 1311 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pea and Mint Soup (TM6)
20 Min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 Std. 15 Min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2hod. 20min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 Std. 30 Min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 godz.
Middle Eastern Brunch
1h 20min
Veggie Wellington
2 godz.
Best Basic Houmous
5min