Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 500 g Rindergulasch
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 100 g Pastinaken, in Stücken
- 100 g Kartoffeln, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 900 g Wasser
- 10 g Honig
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Rindfleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Rindfleischbrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Kurkuma
- 1 ½ TL Paprika de la Vera
- 1 Lorbeerblatt
- ½ - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Perlgraupen, mittel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1815 kJ / 434 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 10.9 g
- Sodyum
- 839 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1h 20min
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1h
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30min
Arroz Brut
1h
Geflügel-Ragout von der Keule
1h
Kürbis-Kasseler-Eintopf mit Graupen
35min
Kalbfleisch-Stifado
5 Std. 35 Min
Fleischiger Kartoffel-Spitzkohl-Eintopf
1h 20min
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Linsen-Apfel-Eintopf mit Schweinefleisch
55min
Wintersuppe
1h
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35min