Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 500 g Rindergulasch
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 100 g Pastinaken, in Stücken
- 100 g Kartoffeln, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 900 g Wasser
- 10 g Honig
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Rindfleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Rindfleischbrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Kurkuma
- 1 ½ TL Paprika de la Vera
- 1 Lorbeerblatt
- ½ - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Perlgraupen, mittel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1815 kJ / 434 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 10.9 g
- Sodyum
- 839 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scharfe Spitzkohl-Curry-Suppe mit Geflügelhackbällchen
45 Min
Bunter Zwiebel-Topf
1h
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 godz. 40 min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35min
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2 Std. 45 Min
Boeuf Bourguignon und warmer Zitronenkuchen mit Zitronensirup
2 godz. 20 min
Hähnchen-Tajine
4 Std.
Hähnchen-Eintopf mit Rotwein und Pilzen
45 Min
Linsen-Apfel-Eintopf mit Schweinefleisch
55 Min
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1 godz. 20 min
Feijoada
16h
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.