
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Petersilie abgezupft
- 1450 g Wasser
-
3
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 3 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 350 - 450 g Hähnchenschenkel, mit Haut
- 300 g Erbsen, TK
- 120 g Staudensellerie in Stücken (1 cm)
- 120 g Porree in Ringen (5 mm)
-
150
g Petersilienwurzel in Scheiben (5 mm)
veya 150 g Pastinake in Scheiben (5 mm) - 150 g Suppennudeln (Garzeit ca. 10 Min.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 350 kcal / 1466 kJ
- Protein
- 30 g
- Yağ
- 6 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Lif
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Sodyum
- 178 mg