
Uyumlu sürümler
Kalbsrücken mit Aprikosen, Pfifferlingen und Schmorzwiebel-Stampf
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 EL Öl
- 800 g Kalbsrücken
- 3 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 450 g Milch
- 50 g Butter weich und etwas mehr zum Braten
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend in Stücken (4 cm)
- 1 TL Muskat
- 200 g Zwiebeln halbiert, in dünnen Scheiben
- 200 g Aprikosen in Spalten
- 200 g Pfifferlinge
- 30 g Sherry
- 200 g Sahne
- 1 TL Senf
- 1 TL Thymian
- 3 TL Speisestärke
-
½
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1016 kcal / 4252 kJ
- Protein
- 51 g
- Yağ
- 66 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Lif
- 7.1 g
- Doymuş Yağ
- 32 g
- Sodyum
- 2130 mg