Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 15 g Öl
- 200 g Schweinebauch, in Würfeln (1,5-2 cm)
- 400 g Hähnchenbrust, in Würfeln (1,5-2 cm)
-
100
g Sobrasada, in Stücken
veya 100 g Chorizo, mild, in Stücken - 50 g Rotwein
- 1000 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g grüne Bohnen, halbiert
- 50 g Möhre, in Scheiben (5 mm)
- 100 g Champignons, geviertelt
- 80 g Rundkornreis
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zimt
- 1 Prise Safranfäden (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1856 kJ / 444 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 862 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35min
Rauchige Paella mit Schweinebäckchen
1 Std. 10 Min
Dicke-Bohnen-Chorizo-Eintopf
50 min
Chermoula-Hähnchen mit Schmortomaten-Couscous
1h 30min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1 godz. 40 min
Coq au vin
2h
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50 min
Schweinerippchen süß-sauer mit Reis
2 godz. 25 min
Karibisches Hähnchen-Curry mit süßem Reis
2h 10min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1 godz. 15 min
Jambalaya
30 Min
Slow Cooking Beef Madras
3 Std.